Doe-het-zelf

Wat is een bedrijfsconcept

Wat is een bedrijfsconcept

Een bedrijfsconcept is meer dan een goed idee, het is een verhaal. Ben jij een ondernemer? Dan wil je weten hoe je een concept creëert en wat een goed concept voor jouw onderneming kan doen. En dat lees je allemaal hier!

Lees verder
Doelgroep bepalen en beschrijven

Eenvoudig zelf je doelgroep bepalen en beschrijven

Een doelgroep bepalen en beschrijven is de tweede stap in het proces van het bouwen van een merk. In de eerste stap heb je omschreven wie je bent aan de hand van de merkidentiteit. Nu ga je bepalen en beschrijven vóór wie je bent. Om dat te kunnen doen, ga ik je eerst vertellen wat een doelgroep is en waarom het belangrijk is om een doelgroep te bepalen. Vervolgens laat ik je zien hoe je dit zelf makkelijk kunt doen. Je zult merken dat ondernemen eenvoudiger wordt!

Lees verder
Merkidentiteit maakt merk

Geef je merk identiteit

Ben jij een ondernemer? Dan wil je weten hoe je een merk identiteit geeft en wat het voor jouw onderneming kan doen! De merk identiteit vormt de basis van elke onderneming en dit is dan ook stap 1 voor starters. Maar ook als je al even bezig bent, is het verstandig om zo nu en dan stil te staan bij de fundering van jouw bedrijf. Waarom en hoe? Dat lees je hier.

Lees verder